Τα Νέα μας

Ημερίδα στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

Μετά από πρόσκληση που λάβαμε από την κ. Φραγκίσκα Κοτρέτσου, κοινωνική λειτουργό, υπεύθυνη της κοινωνικής υπηρεσίας στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου...

διοργανώσαμε ενημερωτική ημερίδα σε θέματα αυτισμού για τους γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου.

 Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 24/3/2022, διοργάνωσαν 3 δομές/τμήματα του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου (Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης,Κέντρο Ημέρας για εφήβους και νεαρούς ενήλικες με αυτισμό "Στην Αυλή του Κόσμου",Εξειδικευμένο κέντρο για άτομα με αυτισμό "Ηλίανθος").

EIDIKO NIP 1

Οι γονείς παρακολούθησαν ομιλίες από την κ. Κατερίνα Μάσχα, παιδοψυχολόγο, Επιστημονικά Υπεύθυνη στον "Ηλίανθο" και τον κ. Νίκο Καρακαϊδό, ψυχολόγο στο Κέντρο Ημέρας "Στην Αυλή του Κόσμου", πάνω σε θέματα που αφορούσαν στη διαχείριση της πρώτης διάγνωσης από τους γονείς ατόμων με ΔΑΦ και στο ρόλο που έχουν τα αδέλφια σε οικογένειες με παιδί με ΔΑΦ και είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν και να συζητήσουν απορίες και προβληματισμούς τους.

EIDIKO NIP 2

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Ειδικού Νηπιαγωγείου και ειδικά την κ. Κοτρέτσου για τη συνεργασία και τη φιλοξενία.

Πληροφορίες

Σχεδιασμός & υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων με στόχο τη τεκμηρίωση και  βελτίωση κλινικών πρακτικών σε θέματα ψυχικής υγείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Χρυσολωρά 10-12, 12131, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 210 5731581

Email: tete@kpechios.org

 

tetedu

kpe

 logo kpe