Τα Νέα μας

3η διεθνής συνάντηση για το Ipat

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, ως συντονιστής έργου, και οι συνεργάτες του συναντιούνται διαδικτυακά, εξαιτίας των δυσκολιών που τίθενται λόγω της πανδημίας, και συντονίζονται για την επίτευξη των στόχων του έργου.

Το έργο IPAT, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus +, στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με το ρόλο και τη σημασία της γονικής κατάρτισης για τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων. Σκοπός του Προγράμματος είναι να αυξήσει την προσβασιμότητα των γονέων ατόμων με αυτισμό στην εκπαίδευση και να παρακινήσει τους γονείς να χρησιμοποιήσουν μια έγκυρη προσέγγιση αυτο-εκπαίδευσης σε διαφορετικά στάδια της ζωής των ατόμων με αυτισμό, προκειμένου να υποστηριχθούν τα δικαιώματα και η κοινωνική τους ένταξη και να εξαλειφθεί ο στίγμα.

H 1η διαδικτυακή συνάντηση!

Για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Εκπαίδευση στη θεραπεία και αποκατάσταση των διαταραχών αυτιστικού φάσματος μέσης και χαμηλής λειτουργικότητας".

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Mobbing

To Tμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, σε συνεργασία με το socialpolicy.gr, διοργάνωσε στις 25/11/2021 διαδικτυακή εκδήλωση ...

Συζητάμε για τον εκπαιδευτικό μας σχεδιασμό 2021/2022

Παρακολουθήστε το Virtual Open Day του Tμήματος Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης...

Nέες ημερομηνίες εγγραφών!

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα e-learning με νέες ημερομηνίες εγγραφών...

Δύο νέες θέσεις εργασίας

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου αναζητά...

Virtual Open Day

Σας προσκαλούμε στη Virtual Open Day του Τμήματος Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, να γνωρίσετε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για την περίοδο 2021-202, να περιηγηθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα και ...

Για εγγραφές έως 20/10 early booking τιμή

«Εκπαίδευση στη θεραπεία & αποκατάσταση των διαταραχών αυτιστικού φάσματος μέσης και χαμηλής λειτουργικότητας»

Άρχισαν οι εγγραφές!

Νέο διαδικτυακό σεμινάριο "Mobbing: Αναγνώριση, αντιμετώπιση και πρόληψη της ηθικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας"...

Πληροφορίες

Σχεδιασμός & υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων με στόχο τη τεκμηρίωση και  βελτίωση κλινικών πρακτικών σε θέματα ψυχικής υγείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Χρυσολωρά 10-12, 12131, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 210 5731581

Email: tete@kpechios.org

 

tetedu

kpe

 logo kpe