Τα Νέα μας

Στο 4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

Συζητήσαμε θέματα που αφορούν στην αναγνώριση και διαχείριση συμπεριφορών που προβληματίζουν...

Με μεγάλη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση που λάβαμε από την υποδιευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων κ. Καμαρινοπούλου να επισκεφθούμε το σχολείο και να συζητήσουμε με τους εκπαιδευτικούς θέματα, που αφορούν στην αναγνώριση και διαχείριση συμπεριφορών που προβληματίζουν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

ScreenHunter 320

Η επίσκεψη μας στο σχολείο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/5 Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του σχολείου υποδέχθηκαν τον συντονιστή εκπαίδευσης του Τμήματος Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, κ. Αντώνη Βαδόλα, ψυχολόγο και την συνεργάτη μας κ. Αγγέλα Μούγερ, σχολική ψυχολόγο και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προβλήματα συμπεριφοράς στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πως να τα αναγνωρίζουν έγκαιρα και πως να τα διαχειρίζονται αποτελεσματικά.

ScreenHunter 321

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων για την εποικοδομητική συζήτηση και για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

Πληροφορίες

Σχεδιασμός & υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων με στόχο τη τεκμηρίωση και  βελτίωση κλινικών πρακτικών σε θέματα ψυχικής υγείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Χρυσολωρά 10-12, 12131, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 210 5731581

Email: tete@kpechios.org

 

tetedu

kpe

 logo kpe