Τα Νέα μας

H 1η διαδικτυακή συνάντηση!

Για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Εκπαίδευση στη θεραπεία και αποκατάσταση των διαταραχών αυτιστικού φάσματος μέσης και χαμηλής λειτουργικότητας".

Με τη συμμετοχή νέων επαγγελματιών ψυχικής υγείας διαφόρων ειδικοτήτων, που ξεκινούν ή επιθυμούν να αρχίσουν την ενασχόληση τους με τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/12/2021 η 1η διαδικτυακή συνάντηση του εκπαιδευτικού προγράμματος "Εκπαίδευση στη θεραπεία και αποκατάσταση των διαταραχών αυτιστικού φάσματος μέσης και χαμηλής λειτουργικότητας".

tete a synantisi daf 2021 a
Το πρόγραμμα που υλοποιεί το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου για 6η εκπαιδευτική περίοδο, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας για εφήβους και νεαρούς ενήλικες με αυτισμό "Στην Αυλή του Κόσμου" και το εξειδικευμένο κέντρο θεραπείας και αποκατάστασης για άτομα με αυτισμό "Ηλίανθος", συνδυάζει την ασύγχρονη εκπαίδευση (αποστολή βιντεοσκοπημένων εισηγήσεων) με ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις για συζήτηση, επίλυση αποριών και κλινικες ασκήσεις.


Στην 1η συνάντηση οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν πάνω στο περιεχόμενο των βιντεοσκοπημένων εισηγήσεων που έλαβαν στις 26/11.


Ευχαριστούμε θερμά όλους του συμμετέχοντες και τους εισηγητές / συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

 

Δείτε εδώ τα εκπαιδευτικά προγράμματα 2021/2022.

 

 

Πληροφορίες

Σχεδιασμός & υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων με στόχο τη τεκμηρίωση και  βελτίωση κλινικών πρακτικών σε θέματα ψυχικής υγείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Χρυσολωρά 10-12, 12131, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 210 5731581

Email: tete@kpechios.org

 

tetedu

kpe

 logo kpe