Τα Νέα μας

Bravo Award για το autismap!

Μία πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου στη φετινή τελετή απονομής Bravo Sustainability Awards 2022

η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022, που διοργανώνεται από το QualityNet Foundation. H διάκριση αφορά τον Πυλώνα Κοινωνία, για το Πρόγραμμα: Autismap.gr Για μια κοινωνία πιο φιλική στον αυτισμό.

ScreenHunter 98

Tο autismap.gr είναι η πρώτη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης για τον αυτισμό στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε απο το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου με στόχο την υποστήριξη των δικαιωμάτων και της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους.

final autismap banner 300x100 bold

To βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, η Νικολέττα Μαυροειδή, Παθολόγος, Επιδημιολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Τμήματος Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης και η Νατάσα Σπαντιδάκη, Υπεύθυνη του Τμήματος Προβολής και Πρώθησης.

Δείτε την τελετή απονομής εδώ .

Πληροφορίες

Σχεδιασμός & υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων με στόχο τη τεκμηρίωση και  βελτίωση κλινικών πρακτικών σε θέματα ψυχικής υγείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Χρυσολωρά 10-12, 12131, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 210 5731581

Email: tete@kpechios.org

 

tetedu

kpe

 logo kpe