Τα Νέα μας

Αναγνώριση και διαχείριση ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής

Nέο e-learning σεμινάριο στο tetedu.gr!

 

Αναγνώριση και διαχείριση ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους/τελειόφοιτους σχολών Προσχολικής αγωγής, ψυχολογίας, επιστημών υγείας και κοινωνικών επιστημών που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε ανάλογα πλαίσια: Παιδαγωγοί, Νηπιαγωγοί, φοιτητές/-τριες ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ προσχολικής αγωγής, Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Νοσηλευτές.

657X195 PROSXOLIKI AGOGI TETEDU

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα βασικά χαρακτηριστικά των ζητημάτων συμπεριφοράς στα πλαίσια της φυσιολογικής ανάπτυξης των παιδιών 2-6 ετών καθώς και στα πλαίσια συγκεκριμένων δυσκολιών , όπως οι Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος- ΔΑΦ, η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας- ΔΕΠΥ και συναισθηματικού τύπου δυσκολίες. Επιπλέον, προσεγγίζονται οι βασικές αρχές και καλές πρακτικές διαχείρισης των ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Πληροφορίες

Σχεδιασμός & υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων με στόχο τη τεκμηρίωση και  βελτίωση κλινικών πρακτικών σε θέματα ψυχικής υγείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Χρυσολωρά 10-12, 12131, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 210 5731581

Email: tete@kpechios.org

 

tetedu

kpe

 logo kpe